2016年度 限界地プロジェクト 公開セミナー

"Challenges in Modern Agriculture" -from Science to Practice-
Prof. Rony Wallach
(The Hebrew University of Jerusalem)
Date 16th March (Thu)
Time 16:00-17:00
Venue International training room of ALRC
The lecture will introduce three challenges that global climate change introduces and how scientific research can be practically applied to cope with these challenges:
1) Increasing irrigation efficiency,
2) Using marginal quality water for irrigation,
3) Increasing plant productivity and resistivity to abiotic stress.
The role of research on closing close the knowledge gap between research and practice will be discussed by providing results from our group research.

ポスター

多くの方のご来聴を歓迎します。
You are cordially invited to this important seminar.

問い合わせ先|Contact
鳥取大学乾燥地研究センター 藤巻晴行|Dr. Fujimaki
TEL: 0857-23-3411
セミナー情報一覧へ戻る